Parco Blu Club Resort

Destinace: Itálie » Sardínie » Cala Gonone

****x
Parco Blu Club Resort
Parco Blu Club Resort Parco Blu Club Resort Parco Blu Club Resort
Parco Blu Club Resort Parco Blu Club Resort Parco Blu Club Resort







Termín: od 29.5.2024 do 1.6.2024 - 4/3 dní/nocí Kód zájezdu: 1266244
letecká
Doprava: letecká
Strava: polopenze
Kód termínu: 82816082
Cena od: 18 667 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy


Parco Blu Club Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizace trezor lednice internet, WiFi fitness centrum parkoviště tenis konferenční sál TV/SAT doprava na pláž dětský bazén dětské hřiště plážový servis
Od pláže: 300 m
Od letiště: 106 km

Charakteristika:
V zálivu Orosei, s panoramatickou pozicí, udržovanou zahradou a v blízkosti parku, který se táhne až k pláži se nachází tento malý klubový resort ideální pro rodiny, ale i páry.

Poloha:
Resort se nachází v centru města Cala Gonone, pouhých 300 m od pláže, kam můžete dojít snadno pěšky, nebo dojet bezplatnou kyvadlovou dopravou. Cala Gonone je malebné městečko, zasazené v kouzelném zálivu Golfo di Orosei. Má pěkný přístav s promenádou a také množství restaurací, barů a obchodů. Pláže této oblasti dostupné taxi čluny, patří k těm nejkrásnějším na Sardinii. Čistota místního moře sem každoročně láká především příznivce potápění. Také pohoří Gennargentu, které obklopuje město, je ideální pro trekkingové výlety nebo sportovní lezení na skalních útesech. Kombinace moře a hor s sebou přináší i výrazné výškové rozdíly. Panoramatická cesta mezi náhorním Dorgali a přímořským Cala Gonone je typická svými serpentýnami. Letiště v Olbii je vzdálené cca 106 km (cca 1 hodina 30 minut jízdy).

Vybavení:
Klimatizovaná restaurace s vnitřní a venkovní verandou, bar u bazénu, bazén s brouzdalištěm pro děti, piano bar, TV místnost, Wi-fi zóna v baru u bazénu, konferenční místnost, dětské hřiště a nehlídané venkovní parkoviště.

Ubytování:
Všech 36 hotelových pokojů je zařízeno elegantně ve středomořském stylu a vybaveno klimatizaci, TV/Sat, minibarem, telefon, fénem, trezorem, koupelnou a verandou. Hotel disponuje dvoulůžkovými pokoji STANDARD s možností 1 přistýlky a dětské postýlky nebo prostornějšími pokoji STANDARD až pro 4 osoby, ideální pro rodiny. Tyto pokoje mohou mít 2 přistýlky nebo palandu. Check in: od 17:00, Check out: do 10:00

Stravování:
Polopenze s nápoji. Snídaně a večeře formou bufetu, včetně nápojů (voda, víno a ovocné džusy u jídla). Snídaně i večeře je možné si vychutnat ve vnitřní klimatizované restauraci nebo na venkovní kryté terase. U večeře se kromě bufetu s předkrmy, prvními a druhými chody, přílohami a dezerty můžete zúčastnit i velkolepého show cooking u bazénu, který vám umožní ochutnat ta nejlepší masa a nejčerstvější ryby připravené na grilu.


Pláž:
Hotelová pláž s hrubším pískem je vybavená slunečníky a lehátky. Hotelový komplex a pláž spojuje kyvadlová doprava zdarma.


Sport a animace:
Bazén pro dospělé s brouzdalištěm pro děti, tenisový kurt, malá finess zóna.

Pro děti:
Dětské hřiště v hotelové zahradě, bazén s brouzdalištěm pro děti.


Cena zahrnuje:
zpáteční letenku včetně tax,transfer z/na letiště, ubytování s plnou penzí (včetně vybraných nápojů), klubovou kartu, služby delegáta na telefonu, základní zdravotní pojištění.


Cena nezahrnuje:
Pojištění - doporučujeme sjednat.

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí včetně nápojů, klubovou kartu, služby delegáta na telefonu (od 31. 5. do 30. 9. 2023). VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s plnou penzí včetně nápojů, klubovou kartu, služby delegáta na telefonu (od 31. 5. do 30. 9. 2023).

Poplatky na místě:
Nepovinné (na vyžádání): Dětská postýlka pro děti do 2 let €10/den (nutno vyžádat při rezervaci) Pobyt se psem (malé rasy do 7kg) €50/týden

Speciální nabídky:
SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 25 % z ceny ubytování při objednání do 31. 1. 2023 v období 12.5.-17.6. a 10.9.-30.9.2023. 20 % z ceny ubytování při objednání do 31. 1. 2023 v období 18.6.-9.9.2023. 20 % z ceny ubytování při objednání do 28. 2. 2023 15 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2023


Popis:
V zálivu Orosei, s panoramatickou pozicí, udržovanou zahradou a v blízkosti parku, který se táhne až k pláži se nachází tento malý klubový resort ideální pro rodiny, ale i páry.
 

Kalkulace zájezdu:

Parco Blu Club Resort:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)