Grand Hotel Smeraldo Beach

Destinace: Itálie » Sardínie » Baia Sardinia

****x
Grand Hotel Smeraldo Beach
Grand Hotel Smeraldo Beach Grand Hotel Smeraldo Beach Grand Hotel Smeraldo Beach
Grand Hotel Smeraldo Beach Grand Hotel Smeraldo Beach Grand Hotel Smeraldo Beach










Termín: od 29.5.2024 do 1.6.2024 - 4/3 dní/nocí Kód zájezdu: 1266223
letecká
Doprava: letecká
Strava: snídaně / polopenze / plná penze
Kód termínu: 83611258
Cena od: 22 567 Kč
+ příplatky od: 0 Kč

Typ zájezdu: Pobytové zájezdy


Grand Hotel Smeraldo Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizace trezor lednice internet, WiFi fitness centrum parkoviště konferenční sál TV/SAT dětský bazén písčitá pláž plážový servis vodní sporty na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 200 m
Od letiště: 34 km

Charakteristika:
Elegantní hotel v těsné blízkosti moře doporučujeme především párům či rodinám s velkými dětmi – velmi klidné prostředí kousek od rušného centra města.

Poloha:
Tento hotel na severním pobřeží ostrova vyniká úžasnou polohou těsně u moře a přitom jen asi 5 minut chůze od hlavního náměstí živého přímořského centra Baja Sardinia s bary, diskotékami, restauracemi a obchody. Je zasazený v zelené zahradě pod zvětralými žulovými skalami, v místě, kde si příroda opravdu vyhrála a vytvořila unikátní scenérie načervenalé barvy a ojedinělých tvarů. Vzdálenost od letiště v Olbii - 35 km (cca 45 min)

Vybavení:
Elegantně, střízlivě a dle zásady "v jednoduchosti je krása" zařízený hotel disponuje recepcí, 2 restauracemi (z toho 1 s barbecue), piano barem a beach barem. Jsou zde celkem 4 bazény, z toho 2 hydromasážní, brouzdaliště a několik malých zákoutí na slunění s lehátky. Dále je hostům k dispozici společenská místnost, venkovní posilovna, konferenční sál, internet point a soukromé nehlídané parkoviště. Wi-Fi zdarma. Zvířata nejsou akceptována. Hotel přijímá většinu kreditních karet.

Ubytování:
Hotel nabízí 162 pokojů typu STANDARD, všechny jsou vybaveny klimatizací, Wi-Fi, TV/Sat, telefonem, minibarem, trezorem, koupelnou se sprchou nebo vanou, fénem a terasou nebo balkónem. Na vyžádání jsou k dispozici propojené pokoje stejného typu. Maximální obsazenost pokojů: STANDARD a STANDARD s čelním výhledem na moře - 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 dítě do 12 let nebo 2 dospělí + infant (do 2 let) v postýlce. POKOJE STANDARD s bočním výhledem na moře - 2 dospělí, nemají možnost přistýlky ani dětské postýlky. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Check-in: 14:00; check-out 10:00.

Stravování:
Snídaně nebo polopenze či za příplatek plná penze. Snídaně se podávají formou bufetu. Obědy a večeře za příplatek jsou servírované s výběrem z bohatého menu v hlavní restauraci PAGODA (od června do poloviny září), poté ve vnitřní restauraci SMERALDO. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně. Patio a Piano bar v blízkosti haly a beach bar (otevřen od června do poloviny září).


Pláž:
Menší hotelová písečná pláž s barem leží přímo před hotelem a je vybavena lehátky a slunečníky zdarma. Klientům jsou k dispozici i další malé plážičky zasazené mezi okolními skalami, kde si na své přijdou milovníci šnorchlování. Plážové osušky 1. zdarma - výměna za poplatek. Krásná, písečná veřejná pláž v centru letoviska Baja Sardinia je vzdálena 5 min. chůze.

Sport a animace:
Hosté hotelu mají k dispozici malou venkovní posilovnu. Za poplatek: pronájem kol, skútrů, na veřejné pláži v Baja Sardinia vodní sporty, v nedalekém centru střediska jsou tenisové kurty, půjčovna šlapadel a skútrů; 18jamkové hřiště Pevero Golf Club je od hotelu vzdálené 15 km.

Cena nezahrnuje:
Pojištění

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní nebo s polopenzí nebo s plnou penzí, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023).

VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo s polopenzí nebo s plnou penzí, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023).

Poplatky na místě:
Pobytová taxa: € 3/osoba/den - pobytovou taxu neplatí děti do 11 let. (změna ceny pobytové taxy vyhrazena) Dítě 0 - 2 roky vč. postýlky zdarma (případné stravování k úhradě na místě)

Speciální nabídky:
SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENĚ ZÁJEZDU: Sleva 15 % z ceny ubytování při objednání do 28.2.2023 Sleva 10 % z ceny ubytování při objednání do 31.3.2023 Sleva 7=6 (7 nocí za cenu 6) při objednání od 1.4.2023 - nelze kombinovat se slevou FM. Již aplikováno v cenách.


Popis:
Elegantní hotel v těsné blízkosti moře doporučujeme především párům či rodinám s velkými dětmi – velmi klidné prostředí kousek od rušného centra města.
 

Kalkulace zájezdu:

Grand Hotel Smeraldo Beach:
ajax kalkulace
 

Nezávazná objednávka:

Hodnota musí být vyplněná.
Hodnota musí být vyplněná.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí být vyplněná. ve formátu +420xxxyyyzzz bez mezer.
let. (Věk v době skončení zájezdu.)